Roodenburg Actueel 2018 - week 2

 

KejoBVBijTanteJansSchlagwein

 

Roodenburg actueel nr 2

 

Vriendenloterij, maak wekelijks kans op € 100.000

Speel mee voor de lvRoodenburg en maak wekelijks kans op € 100.000

De VriendenLoterij is de loterij met het clubhart van Nederland. Veel mensen spelen mee voor hun vereniging en maken zelf elke week kans op grote geldprijzen. Het mooie van de VriendenLoterij is dat de deelnemer zelf kan kiezen naar welk goed doel de opbrengst van het lot gaat. Zo is het dus ook mogelijk om mee te spelen voor lvRoodenburg.

Meespelen kan eenvoudig. Klik op het logo van de vriendenloterij op de website.

Of bel naar 0900 – 300 1400 en bestel uw loten! Hierdoor speelt u mee met de VriendenLoterij en steunt u direct lv Roodenburg. En het mooie is, u maakt wekelijks kans op duizenden prijzen oplopend tot € 100.000!

lv Roodenburg wint in ieder geval, want elke maand gaat 50% van de opbrengst direct naar onze clubkas. Een makkelijker manier om Roodenburg te steunen is bijna niet mogelijk. Bestel dus snel uw loten en speel mee! Er doen al diverse Roodenburgers mee. Er zijn 14 trekkingen per jaar, een lot kost € 13,50 per keer. Naast de kansen op prijzen sponsoren zij op die manier de club jaarlijks voor € 94,50, als ze meespelen met 1 lot.

Speelt u al mee??? Speelt u al mee en heeft u geen goed doel benoemd of wilt u het goede doel wijzigen in Roodenburg: neem dan op werkdagen tussen 9:00 en 21:00 uur contact op met de Vriendenloterij via telefoonnummer 0900-3001400.

 

U moet dan aangeven, dat u wenst mee te spelen namens lv Roodenburg te Leiden.

Namens het bestuur hartelijk dank

Waar kunt u het aanmeldingsformulier vinden?

Ga hiervoor naar de website ( www.lvroodenburg.nl) en klik op het logo Vriendenloterij. Er is hiervoor een aparte rubriek gemaakt.. Meespelen kan alleen als men 18 jaar en ouder is.

PS: Dit is het tweede onderdeel, dat gewijzigd is op onze website.

===============================================================================

Via de rubriek met een datum proberen wij u een indruk te geven, wat er allemaal bij Roodenburg gebeurt. Veel mensen hebben geen notie wat er allemaal moet worden gedaan in een club. Het gaat niet allemaal van zelf en via korte items leest u bijna dagelijks, wat er "nu weer gebeurt" op Noord.

8 JANUARI KERSTBOOM AFTUIGEN

Iedere dag heeft u tot nu toe in 2018 een datum en een activiteit gezien. De Nieuwjaarsreceptie zit er op en de kunstboom moet worden ontdaan van zijn kerstversiering. Op maandag 7 januari, twee dagen na Drie Koningen wordt door de schoonmaakploeg de boom afgetuigd. Het is maar kerstversiering zult u zeggen, maar dan ben je nog niet klaar. Na de brand op Nieuwjaarsnacht in Volendam, zijn de regels voor het ophangen van de Kerstversiering verscherpt. Brandbare zaken zijn uit den boze. Bij het versieren van de kantine, wordt dus rekening gehouden met de brandweervoorschriften.

9 JANUARI KANS GRIJPEN?

Mee mogen op het trainingskamp van Sparta. Trainen onder leiding van Dick Advocaat en Cor Pot. Je in de kijker spelen en proberen een plaats af te dwingen.

Abdou Harraoui wordt bij TV Rijnmond aan de tand gevoeld.

Zijn interview kunt u beluisteren via.

https://www.rijnmond.nl/media/78212/Abdou-Harraoui-over-het-vervangen-van-Paco-van-Moorsel-op-trainingskamp-Sparta

 

Dinsdagmiddag zijn er 48 bezoekers van het klaverjassen en sjoelen. Henk P wil deze week meekijken.

10 JANUARI PIN INSTRUCTIE

De club gaat vanaf heden gebruik maken van een mobiele pinautomaat. Heel vaak horen wij, vooral van bezoekers, Kan ik ook pinnen? Dat gebeurt op zaterdagmorgen in de corner en op zaterdagmiddag / zondagmiddag in de kantine. Verder zijn er leden, die als ze op de club zijn, hun contributie willen betalen met een betaalpas. Vanaf heden is het mogelijk om "grotere bedragen" te pinnen. Henny Slegtenhorst, Jean-Marc van Steenbergen hebben instructie ontvangen en ik kan u zeggen, dat het een fluitje van een cent is. Met deze actie is er weer een stap gezet, om het voor allen een stuk gemakkelijker te maken.

11 JANUARI VRIESKISTEN ONTDOOIEN.

Ger heeft het er deze week druk mee. Alle vrieskisten worden ontdooid. In de keuken staan er een viertal. Waarom is het ontdooien van vrieskisten zo belangrijk? In essentie kan vocht op 2 manieren de vriezer inkomen. Via het voedsel dat daarin wordt bewaard en door het regelmatig openen van de kist / kast. Vocht slaat neer op het interieur, bevriest en vormt ijs bijvoorbeeld langs de randen of op de lades. De kist gaat met veel ijs moeilijker open en bovendien is er meer energie nodig om de kist op de juiste temperatuur te houden. Het een of tweemaal per jaar ontdooien scheelt al gauw 20% energieverbruik. Een bijkomend voordeel bij het ontdooien is, dat een vrieskist ook weer schoon is.

12 JANUARI KANDIDATENNET AAN DE TORENS

Lief werden ze aangekeken en ineens hangt er een groot doek tussen de beide torens van de Roodenburcht. Het is een spandoek van Kandidatennet, de nieuwe huurder in de Burcht. Kandidatennet, het werkt luid de tekst. Wat is kandidatennet voor een instantie, want niet iedereen is op de hoogte. Bij kandidatennet staat de persoonlijke ontwikkeling centraal. Wilt u meer weten, bezoek dan hun website: kandidatennet.nl

13 JANUARI RONDJE LAY

Er wordt in het weekend naar menig wedstrijd op TV gekeken. In de corner zit men daarbij niet met het bord op schoot. Vooral als het wat later op de avond is, zijn de heren op zoek naar snacks. Chips in klein verpakking zitten in het assortiment. Maar dit weekend zijn er zakken van 150 gram. Blauwe zakken, want de paprika chip heeft de voorkeur. De inhoud van bijna 4 zakjes chips, die je in de gewone sportkantine kunt kopen. Daar kosten 4 zakjes van 40 gram € 3,40. In de corner heb je 150 gram voor € 1,20 en dat maakt de corner zo aantrekkelijk voor de oudere Roodenburg jeugdvoetballers en hun toekomstige maten. Maar hier geldt wel: OP = OP.

==============================================================

JEUGDTRAININGEN GAAN WEER BEGINNEN.

Met ingang van maandag 15 januari gaan alle groepen weer trainen. Daarbij gelden de volgende trainingstijden:

maandagavond                        18.00 - 19.00 uur onder de 9 en onder de 11
                                                 19.00 - 20.15 uur onder de 13, 15 en 17 jaar
                                                 20.15 uur onder de 19 jaar

woensdagavond                      18.00 - 19.00 uur onder de 7, 9 en 11 jaar 
                                                19.00 - 20.15 uur onder de 13,15 en 17 jaar
                                                20.15 uur onder de 19 jaar

zaterdagmorgen                     10.00 - 11.00 uur onder de 7 jaar.

==============================================================

WANDELVOETBAL START WEER

A.s. dinsdag 16 januari start de training van het wandelvoetbal wederom. Er wordt getraind van 19.30 uur tot 20.30 uur De heren verzamelen om 19.15 uur

=============================================================

WANDELING DEZE WEEK

Door omstandigheden ging de wandeling afgelopen donderdag niet door. Maar komende donderdag zal het moeten gebeuren.

Donderdag 18 januari vertrekken we vanaf 10.00 uur vanuit de corner. De laatste berichten geven aan, dat we 2 nieuwe wandelaars gaan begroeten. Het aantal wandelaars zou dan op 11 personen komen.

===============================================================

HET VOETBALGEBEUREN

Afgelopen zaterdag oefende de onder de 17 (1) tegen RCL onder de 17 (1). Een echte derby, waar behoorlijk wat toeschouwers op waren afgekomen. Een leerzame wedstrijd voor de Roodenburgers, omdat ze met meer weerstand moeten handelen. De ruststand was 0-1, de eindstand in de 90ste minuut 0-2.

Het zevental van onder de 35 deed mee aan een 7 tegen 7 toernooi bij Voorschoten 97. In de poule eindigde het zevental van Xander Hartevelt op de eerste plaats. In de halve finale werd een terugspeelbal de ploeg fataal. in de halve finale werd met 0-1 verloren. Daarna was er ook nog de derde helft en die werd ruimschoots door de Blauwzwarten gewonnen.

De zondag 1 bleek een LAV wedstrijd te hebben tegen Stompwijk 97. Na een ruststand van 0-1 werd het uiteindelijk 0-2 in de tweede helft.

==============================================================

ROODENBURG DOORDEWEEKS

Wat is er komende week allemaal te doen?

maandag 15 januari

dinsdag 16 januari                  in het clubgebouw om 14.00 uur klaverjassen / sjoelen

                                               LAV cup 20.00 uur Roodenburg za - Voorschoten zo

                                              op het veld om 19.30 uur wandelvoetbal training

woensdag 17 januari             in het clubgebouw om 13.00 uur zumbadansen voor dames vanaf 14 jaar
                                              in het jeugdhonk om 13.00 uur knutselen voor jeugd 4-12 jaar

                                              op het veld om 13.00 uur voetbalspelletjes jeugd 4-12 jaar

donderdag 18 januari            vanuit de corner om 10.00 uur wandeling door de wandelgroep

                                              in het clubgebouw om 19.00 uur darten

vrijdag 19 januari                  in het jeugdhonk om 20.00 uur klaverjassen

zaterdag 20 januari              op het veld om 12.00 uur Roodenburg O 17 - Graaf Willem VAC O 17

                                             kandidatennet vanaf 19.00 uur Nieuwjaarsborrel voor genodigden.

 

© LV Roodenburg 2014. Alle rechten voorbehouden.