HET ROODENBURG CROWD FUNDING PROGRAMMA

 

 

Komende week start ons crowdfunding programma voor de aanschaf van 4 doeltjes van 3 x 1 meter voor de jeugd en de oudere senioren.

 

 

 

Welkom op het onderdeel crowdfunding van Roodenburg. Financiële steun kan de vereniging goed gebruiken. Maar dan moet u weten, hoe u en waarvoor u de club kunt steunen.

 

Ons eerste doel, dat we voor ogen hebben, is de aanschaf van een viertal minidoelen. Inklapbare doelen van 3 x 1 meter, doelen die na gebruik moeten worden opgeborgen. Deze doelen worden gebruikt door onze pupillen bij het spelen van de KNVB wedstrijdvormen. 4 tegen 4. Maar ook ouderen gebruiken deze doelen voor de kleine partijtjes zonder keeper. 6 tegen 6

 

Dit zijn de doelen, die wij voor ogen hebben.

                                              pupillendoel

 

 

4 doelen, voor twee partijtjes, die tegelijkertijd gespeeld kunnen worden. Bij 4 tegen 4 kunnen er dus 16 kinderen mee doen. 16 kinderen, die plezier hebben op het kunstgrasveld van Roodenburg.

 

                                                                          Wat zijn de aanschafkosten? € 1300

 

Hoe kunt u ons helpen om dit te realiseren? U kunt een vrijblijvende donatie doen. De minimale bijdrage is € 10 . Via een barometer krijgt u inzicht in het verloop van de actie. Schenken kan op naam of anoniem. Wij vermelden de namen van de schenkers en de anonieme gaven in de barometer. Wilt u contant schenken, dan kan dit via onze administrateur Henny Slegtenhorst.

 

Bedrijven kunnen hun naam verbinden aan onze actie. Uw naam en eventueel uw bedrijfslogo plaatsen we bij onze actie. De minimale bijdrage is in dit geval € 50.

 

Op de website gaan we een modelportefeuille plaatsen. Via beleggen proberen we de actie te voorzien van extra gelden. Het dient niet als beleggingsadvies. Wie toch volgt, doet dit voor eigen risico. Slaagt een trade, dan wordt 25% van de nettowinst gestort in de pot.

Op welke bankrekening kunt u uw bijdrage storten?

Dit is ons banknummer : NL92INGB0000088089 van LV Roodenburg. vermeld daarbij CFWD doeltjes.

 

 

 

Wekelijks zullen wij de actuele stand vermelden van een project.

 

Stand op 8/7/2017

1) via bank betreft een trade AH € 19

 

 

Wanneer is een actie afgelopen?

 

Zodra het bedrag is gerealiseerd, wordt de actie beëindigd en wordt het gespaarde object aangeschaft.

Namens de kinderen, de sporters, de club bij voorbaat dank voor uw bijdrage.

Voor inlichtingen over de actie kan men informatie verkrijgen bij Jan Lovink.

 

e-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Andere

 


Gold Picasa Gallery

© LV Roodenburg 2014. Alle rechten voorbehouden.