DE CONTRIBUTIE-INNING VOOR HET SEIZOEN 2017-2018

 

DE CONTRIBUTIE-INNING VOOR HET SEIZOEN 2017-2018 GAAT VAN START.

 

 

Voor alle leden.

 

 

Onze penningmeester Ronald van Weerlee heeft op 2 augustus 2017 het contributiebestand van onze vereniging LV Roodenburg aangeboden aan ClubCollect met het verzoek de contributie-inning voor het seizoen 2017/18 op te starten.

 

Zoals bekend mag worden verondersteld blijft ook in het huidige nieuwe seizoen ClubCollect werkzaam voor het innen van de contributies. Bij de ontvangst van de betaalverzoeken van ClubCollect namens LV Roodenburg, of dat nu is via sms of email of post, dient u zo spoedig mogelijk te reageren hoe u de contributie wenst te betalen.

 

Wij bieden u de volgende opties.
In één maal de gehele contributie voldoen, dan wel kiezen voor 3 termijnen met een interval van 60 dagen.

 

Welke mogelijkheid u ook kiest, u dient uiterlijk 1 januari 2018 de gehele contributie voldaan te hebben, met andere woorden: na de winterstop is gespreide betaling niet meer mogelijk.

 

Mocht u zich niet houden aan het door u gekozen betaalschema dan bestaat de mogelijkheid dat ClubCollect bijkomende kosten in rekening brengt. Deze kosten komen bovenop de reguliere contributie en deze dienen ook betaald te worden om te voorkomen dat u niet-speelgerechtigd verklaard wordt.

 

Voor de jeugdleden die gebruik denken te kunnen maken van het Jeugdsportfonds blijft gelden, dat zij de aanvraag vóór 7 september 2017 moeten hebben geregeld via onze ledenadministrateur, Henny Slegtenhorst (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 

Mocht u nog vragen hebben inzake de contributie-inning dan kunt u dat melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of spreek rechtstreeks een bestuurslid aan.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

het bestuur.

 

 


Gold Picasa Gallery

© LV Roodenburg 2014. Alle rechten voorbehouden.