COPA DEL GEERTI

 

         DE COPA DEL GEERTI TERUG VAN WEGGEWEEST

 

Afgelopen zaterdagmiddag vond dit toernooi plaats. Het speelveld: iets kleiner dan het strafschopgebied. 3 tegen 3.
Een toernooi van oud Roodenburg en RCL spelers, waarvan de meesten voor Roodenburg zijn uitgekomen.
Mannen tussen de 35 en 45 jaar, die een toernooi met elkaar voetballen en er een soort reünie van maken.

 

Spelers, die na loting de shirts aantrekken van clubs als AC Milaan, Arsenal, Atletico Madrid. Ze spelen zoals dit gaat voor een Europa cup.
Voorronden, halve finale en finale.

 

                              AA1723

 

 

Als de bal rolt, dan zijn ze even geen vrienden, maar hebben wel respect voor elkaar. De prestigieuze cup, daar gaat het om en die moet gewonnen worden. Vanaf de start van het toernooi wordt er daarom scherp gespeeld .

 

Na de voorronden bleven er 4 ploegen over. En dankzij Johan Kranenburg , fotograaf van Leiden Amateurvoetbal konden die spelers vereeuwigd worden.

 

In de eerste halve finale won de ploeg  met onder andere Rik Bijl en Erik Lagas van het team met Geert Visbeen, Martin Verkuylen en Steven van 't Ende.

 

De tweede halve finale ging het tussen het team van José Monfils en die van Michiel Hugens en Chris Turk en Ramon Zuidervaart.  Het team van "Chiel "won.

 

AA1737

 

De redactie beschikte niet over alle namen. De finale was voor het team van Erik Lagas en dat werd luid en duidelijk gevierd.

 

Een klein veld toernooi is voor herhaling vatbaar. Oud Roodenburgers, die hun teamgenoten weer eens willen ontmoeten, moedigen wij aan om ook eens zo'n toernooi te organiseren. Het mogen natuurlijk ook wijkbewoners/ vrienden zijn, die op deze wijze een keer, een aantal keren met elkaar willen optrekken.

 

Van dit toernooi zijn er van de halve finale een aantal actiefoto's gemaakt. Die treft u aan op de sociale media van de club.

 

 

 


Gold Picasa Gallery

© LV Roodenburg 2014. Alle rechten voorbehouden.