Leiden Sport Zomer op Sportpark Noord

LEIDEN - De zomervakantie kan best lang zijn, zeker als er geen vakantieplannen zijn. Bij voetbalclub Roodenburg en rugbyclub DIOK begrijpen ze dat maar al te goed. Daarom organiseren zij samen de hele zomervakantie lang gratis trainingen voor alle Leidse kinderen van 6-16 jaar. De twee clubs doen dit voor kinderen die het leuk vinden om een sport uit te proberen.

sportzomer

Trainingen 
Elke week zijn er 3 trainingen waar beide sporten aan bod komen. Het gaat dan om voetballen en rugbyen. De trainingen vinden plaats op maandag en woensdag van 13.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 12.00 uur. De hele zomer zullen er trainingen zijn van zaterdag 14 juli tot en met zaterdag 25 augustus. Alle trainingen worden gegeven bij LV Roodenburg in het Noorderpark in Leiden.

Wie verzorgt de trainingen? 
De trainingen worden verzorgd door ervaren trainers van beide clubs. Zij zorgen voor een leuk en uitdagend programma waardoor de deelnemers specifieke sporten beter leren kennen. Niet alle trainers spreken Nederlands, sommigen spreken Engels. Natuurlijk zijn er altijd Nederlands sprekende trainers aanwezig, dus als de Engelse taal nog niet zo goed is dan is dat geen enkel probleem.

Voor wie zijn de voetbal- en rugbytrainingen? 
De trainingen zijn voor alle kinderen tussen de 6-16 jaar uit Leiden. Jongens en meisjes leren samen de basis van de rugby- en voetbalsport. Kids die al kunnen rugbyen of voetballen zijn alsnog welkom, 'want er is altijd wat nieuws te leren.'

Aanmelden kan via de website: http://www.leidensportzomer.nl/


Gold Picasa Gallery

© LV Roodenburg 2014. Alle rechten voorbehouden.