Mededeling mbt contributie inning seizoen 2018-19

Zoals een aantal leden al hebben opgemerkt zijn we dit jaar laat met de contributie inning.

Hiervoor zijn diverse redenen o.a. :

                Seizoen begint later

                We zijn overgestapt van ClubCollect naar Nikki-Online

Voor Roodenburg en de leden zijn er een aantal voordelen om de contributieverwerking via Nikki-online te laten verlopen.

Voor Roodenburg zijn de belangrijkste voordelen kosten en het automatisch doorzettten naar het incassobureau bij niet betalen.

Voor de leden is het belangrijkste voordeel dat er in 4 termijnen betaald kan worden. Als er behoefte is om het aantal termijn te vergroten dan is dat bij Nikki-Online bespreekbaar. Net als bij ClubCollect zijn aan het betalen in termijnen administratie kosten verbonden.

Voor de leden die aangegeven hebben in 1x of per automatische incasso te willen betalen geldt dat Nikki-online deze betaalwijzen overneemt.

Vanaf nu is het niet meer mogelijk om de contributie contant te betalen. Naast heel veel gedoe leverde het vaak ook discussie op.

Nikki-online gebruikt voor de inning Ideal.

We kunnen ons heel goed voorstellen dat oudere leden niet bekend zijn met deze manier van betalen. Schroom dan niet om contact met de ledenadminstratie (hennie slegtenhorst/ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) op te nemen. We regelen dan een alternatief.

Veel van de jeugdleden komen in aanmerking voor het jeugdsportfonds. Tot 15 oktober heb je de mogelijkheid om deze subsidie aan te vragen. Neem hiervoor contact op met de ledenadministratie. Wij helpen je graag bij het invullen van de aanvraag.

Namens bestuur,

Ronald van Weerlee

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Gold Picasa Gallery

© LV Roodenburg 2014. Alle rechten voorbehouden.