Vriendenloterij

 

Vriendenloterij, maak wekelijks kans op € 100.000

 

 

Speel mee voor de lvRoodenburg en maak wekelijks kans op € 100.000
De VriendenLoterij is de loterij met het clubhart van Nederland. Veel mensen spelen mee voor hun vereniging en maken zelf elke week kans op grote geldprijzen. Het mooie van de VriendenLoterij is dat de deelnemer zelf kan kiezen naar welk goed doel de opbrengst van het lot gaat. Zo is het dus ook mogelijk om mee te spelen voor lvRoodenburg.

 

Meespelen kan eenvoudig. Klik op het onderstaande logo.

 

Of bel naar 0900 – 300 1400 en bestel uw loten! Hierdoor speelt u mee met de VriendenLoterij en steunt u direct lv Roodenburg. En het mooie is, u maakt wekelijks kans op duizenden prijzen oplopend tot € 100.000!

 

lv Roodenburg wint in ieder geval, want elke maand gaat 50% van de opbrengst direct naar onze clubkas. Een makkelijker manier om Roodenburg te steunen is bijna niet mogelijk. Bestel dus snel uw loten en speel mee!  Er doen al diverse Roodenburgers mee.
Er zijn 14 trekkingen per jaar, een lot kost € 13,50 per keer. Naast de kansen op prijzen sponsoren zij op die manier de club jaarlijks voor € 94,50.

 

Speelt u al mee???
Speelt u al mee en heeft u geen goed doel benoemd of wilt u het goede doel wijzigen in
Roodenburg: neem dan op werkdagen tussen 9:00 en 21:00 uur contact op met de Vriendenloterij via telefoonnummer 0900-3001400.
U moet dan aangeven, dat u wenst mee te spelen namens
lv Roodenburg te Leiden.

 

 

Namens het bestuur hartelijk dank voor uw ondersteuning.

 

 


Gold Picasa Gallery

© LV Roodenburg 2014. Alle rechten voorbehouden.