Vervolg uit plakboek John Soudan

John heeft ook zelf gespeeld en in 1963 speelden de A-junioren een toernooi in IJmuiden. Derde van rechts staat Gé Dubbeldeman, zittend in het midden Henny Rodenburg. Wie zijn de andere spelers op de foto?

 

JohnSoudan2

 

In 1964/1965 werden de A-junioren kampioen. Het kampioenschap werd gevierd met een feest bij de leider aan de Hoge Rijndijk. Het bier kwam al op tafel en in die tijd was roken een stoere bezigheid. Welke spelers worden herkend en wat was de naam van de leider? De redactie is benieuwd.

 

JohnSoudan1

 

U kunt uw reactie sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Vroegere spelerspassen

Vroeger waren er ook al spelerspassen. Die waren nodig om te zien of een spelers speelgerechtigd was te spelen. Een pas ging veel langer mee, er werd op de kaart een foto geplakt en daarna werd de kaart voorzien van een stempel van de LVB. Spelers hadden ieder jaar een ander nummer. Dit hing af van de ledenlijst en de stand van de ledenlijst was bepalend voor het lidnummer. Op de kaart ziet u dat John in de loop van de jaren verschillende lidnummers heeft gehad.

 

JohnSoudan3


Gold Picasa Gallery

© LV Roodenburg 2014. Alle rechten voorbehouden.