SPARTA LEGT OUD ROODENBURG JEUGDSPELER VAST TOT 2019

Sparta Rotterdam heeft jeugdexponent Abdou Harroui vastgelegd. De middenvelder van de O19, die dit seizoen al acht keer uitkwam voor Jong Sparta, tekent een contract dat hem tot medio 2019 aan de club verbindt.

‘Abdou heeft dit seizoen zowel bij de O19 als de beloften bewezen over veel kwaliteit te beschikken’, vertelt Hoofd Jeugdopleiding Dolf Roks, ‘dus we zijn blij dat we hem voor de komende tweeënhalf jaar onder contract hebben staan. Het is een jongen met veel potentie, waarvan zowel wij als hijzelf geloven dat hij zich op Het Kasteel het best zal ontwikkelen.’

zdekky jr

 

Abdou begon bij Roodenburg in de F, speelde er tot 2de jaars D,  toen hij werd gescout door Alphense Boys. Samen met Mohammed Maatoug vertrok hij echter naar UVS. Hier speelde hij 2 jaar in de D jeugd.  Abdou is geboren in januari en UVS hield hem een jaar langer in de D jeugd, wat toen nog uitkwam in de tweede divisie. Na dat jaar ging hij naar Alphense Boys. Bij Alphense Boys viel hij op en was het Sparta dat hem aantrok. Hier speelde hij in de A en B jeugd.
Wij wensen Abdou veel succes met zijn verdere voetbalcarrière. 

Pupil van de Week Maikel Smit

DE ( MINI) PUPIL VAN DE WEEK    ( Maikel Smit)
leeftijd 5 jaar van onze ukken groep.

pupilvdweek

 

 

Hoe vond je het om pupil van de week te zijn?
Heel erg leuk
 
Wie vind je de beste speler van Roodenburg
Ik vond de keeper Mike Armitrage erg goed
 
Wat heb je die dag allemaal gedaan?
 
Ik moest eerst zelf trainen bij de ukken. Leon leerde mij alvast een paar trucjes voor de aftrap. Na de training ging ik even naar huis om een boterham te eten. Om half 1 weer terug naar Roodenburg. Daar kreeg ik mijn pupil trainingspak aan. De broek en de mouwen moesten worden omgeslagen. Het pak was te groot, want nog nooit was een kind van de ukken groep pupil van de week geweest. Samen met mijn trainer Leon ging ik naar de spelers. Normaal mag de trainer van een andere groep niet naar de bespreking, maar voor mij werd er een uitzondering gemaakt. Dat kwam omdat ik het een beetje eng vond.
Na de bespreking gingen we naar het veld voor de warming up en mocht ik een balletje trappen met een reserve speler.
Leon en mijn papa en mama stonden langs de kant en toen was het zover. We gingen ons klaarmaken voor de wedstrijd. Aan de hand van de scheidsrechter ging ik het veld op en toen de aftrap er was dacht ik goed aan de trucjes van Leon. Ja hoor, het bleek te werken, ik scoorde en heb daarna gezellig bij de spelers naar de wedstrijd gekeken. Dat gebeurde zonder Leon, want ik kon het wel. In de rust ging ik op de foto met de bal en de oorkonde.
Na afloop kreeg ik ook nog een compliment. Ik was de enige pupil , die de hele wedstrijd had afgekeken.
Ik vond het een geweldige dag.
Iedereen bedankt daarvoor:

Maikel

E1 had een basketbal uitje

E1 spelers moesten afgelopen woensdag om kwart voor 7 zich verzamelen bij de VijfMeihal. Toen iedereen er was, konden we naar binnen en gingen we eerst met z'n allen eten, bovenin het restaurant.

Lees meer...

Pupil van de week

PUPIL VAN DE WEEK   RAYAN   6 JAAR, SPELER VAN F 1

Hoe vond je het om pupil van de week te zijn?

Helemaal te gek


 De pupil van deze week hebben we niet bestookt met vragen.

Lees meer...

Gold Picasa Gallery

© LV Roodenburg 2014. Alle rechten voorbehouden.