Uit het rijke verleden

In mei 2012 vond er een reünie plaats ter gelegenheid van het 85-jarig bestaan. Ruim 200 personen waren naar de club gekomen om oude bekenden te ontmoeten en om met elkaar bij te praten. Van deze reünie is er door Yvonne Keur een fotoreportage gemaakt. Wie er toen allemaal aanwezig waren is vastgelegd voor het nageslacht. Ga hiervoor naar de rubriek In beeld van onze website www.lvroodenburg.nl en klik op Reünie 2012.

Maar het bleef niet alleen bij fysiek bezoek. Het virtueel bezoek loog er ook niet om. 7000 bezoekers werden er in de maanden mei en juni genoteerd. Op onze website werden namelijk interviews en verhalen uit het verleden geplaatst. Veel materiaal werd aangeleverd door de (oud-)leden.

Na juni is de rubriek Roodenburg 85 jaar niet meer ververst, maar er is waarschijnlijk nog genoeg materiaal in ons archief en bij de leden. Daarom hebben wij besloten om door te gaan met de rubriek. De naam is veranderd en de redactie zal regelmatig nieuwe items toevoegen.

U kunt ons helpen. Heeft u materiaal of leuke verhalen, dan houden wij ons aanbevolen. U kunt dan contact opnemen met Lau Zitman via ons webadres.

Gebleken is dat een groot aantal oud-Roodenburgers niet op de hoogte was van dat er een reünie heeft plaatsgevonden, omdat men niet op onze verzendlijst staat. Wanneer u oud-lid bent van de club en u wilt een uitnodiging ontvangen voor de volgende reünie of bijeenkomst van oud-leden, mail ons dan even. Wij noteren uw naam, adres, postcode, woonplaats en eventueel uw e-mailadres. Wilt u schriftelijk reageren, dan is dat ook mogelijk. Het postadres is LV Roodenburg, Pieter Bothstraat 27, 2315 AP Leiden. Het eerste stuk dat is toegevoegd, zijn wedstrijdverslagen en gebeurtenissen om de derby's tussen Roodenburg en Lugdunum.

Namens het werkgroepje oud-Roodenburg,

Lau Zitman,

Jan Lovink

© LV Roodenburg 2014. Alle rechten voorbehouden.